Нова продукція полюбилася українцям

 

Останнім часом в асортименті органічної продукції нашого підприємства з’явилися нові назви. Новинки відразу полюбилися споживачам.
Нещодавно ми почали виробляти крупу кукурудзяну органічну та кілька видів органічного жорнового борошна: вівсяне, гречане, житнє, з озимої і ярої пшениці, кукурудзяне. Таким чином ми задовольняємо побажання наших постійних покупців і загалом споживачів органічної продукції та ентузіастів здорового харчування в Україні. Адже жорнове борошно, особливо – не просіяне, у нас в країні майже не випускають, навіть звичайне, не говорячи вже про органічне. А попит на нього існує. Після того, як у нашому переробному цеху запрацював жорновий млин, можливість виробляти таку продукцію з’явилася і у нас. 
Процес виробництва нової продукції ми повністю запустили у листопаді минулого року. І вже за неповних два місяці, які залишалися до Нового року, реалізували понад 10,5 т борошна прямого помелу різних видів. Найбільшу популярність серед них має житнє жорнове просіяне борошно. Це, зокрема, пов’язане з тим, що ним зацікавилися пекарні. А в споживачів, які беруть продукцію для домашнього використання, найбільш популярними є також гречане жорнове і житнє жорнове не просіяне борошно.
Загалом за минулий рік ми реалізували понад 75 т органічних круп та борошна. Найпопулярнішою продукцією залишається борошно вищого ґатунку, якого продали понад 23 т. Із круп найохочіше споживачі купляють вівсяну (майже 9,5 т), гречану (разом із січкою – понад 10 т), пшеничну «Артек» і ячну (по 5,5 т). Протягом 2015 року реалізовано 41,1 т різних круп, що вдвічі більше, ніж у 2014 році. 
Наведені цифри говорять самі за себе: споживачі все частіше віддають перевагу екологічно безпечним продуктам. Отже, справа, розпочата засновником підприємства Семеном Свиридоновичем Антонцем сорок років тому, дає свої плоди, і наша продукція вже служить людям. 
Олена Котова, заступник головного бухгалтера 

Останнім часом в асортименті органічної продукції нашого підприємства з’явилися нові назви. Новинки відразу полюбилися споживачам.

Нещодавно ми почали виробляти крупу кукурудзяну органічну та кілька видів органічного жорнового борошна: вівсяне, гречане, житнє, з озимої і ярої пшениці, кукурудзяне. Таким чином ми задовольняємо побажання наших постійних покупців і загалом споживачів органічної продукції та ентузіастів здорового харчування в Україні. Адже жорнове борошно, особливо – не просіяне, у нас в країні майже не випускають, навіть звичайне, не говорячи вже про органічне. А попит на нього існує. Після того, як у нашому переробному цеху запрацював жорновий млин, можливість виробляти таку продукцію з’явилася і у нас. 

Процес виробництва нової продукції ми повністю запустили у листопаді минулого року. І вже за неповних два місяці, які залишалися до Нового року, реалізували понад 10,5 т борошна прямого помелу різних видів. Найбільшу популярність серед них має житнє жорнове просіяне борошно. Це, зокрема, пов’язане з тим, що ним зацікавилися пекарні. А в споживачів, які беруть продукцію для домашнього використання, найбільш популярними є також гречане жорнове і житнє жорнове не просіяне борошно.

Загалом за минулий рік ми реалізували понад 75 т органічних круп та борошна. Найпопулярнішою продукцією залишається борошно вищого ґатунку, якого продали понад 23 т. Із круп найохочіше споживачі купляють вівсяну (майже 9,5 т), гречану (разом із січкою – понад 10 т), пшеничну «Артек» і ячну (по 5,5 т). Протягом 2015 року реалізовано 41,1 т різних круп, що вдвічі більше, ніж у 2014 році. 

Наведені цифри говорять самі за себе: споживачі все частіше віддають перевагу екологічно безпечним продуктам. Отже, справа, розпочата засновником підприємства Семеном Свиридоновичем Антонцем сорок років тому, дає свої плоди, і наша продукція вже служить людям. 

Олена Котова, заступник головного бухгалтера 

 


Повернутись до списку новин

Новини

18.02.20

Biofach 2020: світові тенденції й українські перспективи

З 12 по 15 лютого ПП «Агроекологія» вже вп’яте взяло участь у Міжнародній виставці органічних продуктів BioFach у німецькому місті Нюрнберг.

12.02.20

Роздоюванню первісток – особлива увага

Одним із важливих чинників, який формує молочну продуктивність корів є роздоювання первісток.

26.01.20

Сторінками книги – до країни Органіки

У рамках проекту «Ми органічні» у світ вийшла книжка «Подорож до країни Органіки»

14.01.20

Комфорт для первісток

На МТФ №2 запрацював новий корівник