До уваги всіх, кого цікавить ділове співробітництво з ПП «Агроекологія», вироблена на підприємстві продукція рослинництва та тваринництва, племінна худоба, інформація про заходи, що проходять у господарстві – наша дошка оголошень.
Крупа перлова
Вищого ґатунку
Цільнозернова крупа із зерна ячменю. Перлова каша багата на білки, що за харчовою цінністю перевершують білки пшениці. Щоб перлова каша була смачною, рекомендується готувати її, попередньо замочивши в холодній воді протягом 10–12 годин.
Вищого ґатунку
Виробляється із подрібненого зерна ячменю.
Вищого ґатунку
Цільнозернова крупа виробляється із зерна пшениці ярої. Каша з цієї крупи має чудовий смак.
Вищого ґатунку
Крупа «Артек» – один із найкорисніших продуктів, який отримують із пшениці ярої. ЇЇ легко готувати, каші мають вишуканий смак.
Вищого ґатунку
Виробляються із зерна вівса. Страви з вівсянки –ідеальний вибір для сніданку.
Вищого ґатунку
Виробляється з насіння соняшнику шляхом холодного віджиму. Є чудовим продуктом для харчування.
Вищого ґатунку
Цільнозернова крупа з насіння гречки. Ми виробляємо несмажену, «зелену» гречану крупу. Саме така крупа якнайкраще відповідає потребам здорового та дієтичного харчування, адже залишаться живою – її навіть можна пророщувати. У несмаженій гречці зберігається максимум корисних речовин, які руйнуються під впливом високої температури. Саме ця крупа – незамінний продукт для тих, хто веде здоровий спосіб життя, потребує дієтичного харчування. У багатьох країнах Заходу її навіть продають не в продуктових крамницях, а в аптеках.
Вищого ґатунку
Виробляється з подрібненого насіння гречки. Несмажена. Як і цільнозернова гречка, січка містить багато корисних речовин, під час теплової обробки швидше розварюється.
Вищого ґатунку
Виробляється із зерна пшениці озимої. Чудово підходить для випікання хліба, приготування будь-яких виробів, до складу яких входить борошно.
Вищого ґатунку
Виробляється із зерна пшениці ярої. Має високий вміст білка і клейковини. Ідеально підходить для випікання хлібо-булочних, кондитерських виробів, страв із борошна: вареників, галушок, млинців, локшини тощо. Вироби з цього борошна мають чудові смакові якості.
Вищого ґатунку
Виробляється із зерна жита. Незамінне для випікання житніх сортів хліба, пряників за традиційними рецептами тощо.
Органічне зерно, вирощене без пестицидів та мінеральних добрив, використовується для пророщування, виготовлення борошна у домашніх умовах, посіву тощо:
Інформація цього розділу постійно оновлюється і завжди є актуальною на момент її перегляду
18.02.20
Biofach 2020: світові тенденції й українські перспективиЗ 12 по 15 лютого ПП «Агроекологія» вже вп’яте взяло участь у Міжнародній виставці органічних продуктів BioFach у німецькому місті Нюрнберг.
12.02.20
Роздоюванню первісток – особлива увагаОдним із важливих чинників, який формує молочну продуктивність корів є роздоювання первісток.
26.01.20
Сторінками книги – до країни ОрганікиУ рамках проекту «Ми органічні» у світ вийшла книжка «Подорож до країни Органіки»